Mijn werk

mijn aquarellen

en acryl-schilderijen 

Aquarellen

Een van de mooiste technieken om te schilderen met als basis 'de kunst van het weglaten' en altijd weer verrasend hoe met enkele penseelstreken de afbeelding ontstaat. Ik schilder thema's zoals bloemen, abstracten en mens en dier in diverse formaten, van briefkaartformaat tot 70 x 100 cm.

 

 

Acrylverf-schilderijen

Het schilderen met acrylverf kent amper overeenkomsten met aquarelverf. Ook in acryl schilder ik thema's als bloemen, landschappen en abstracten. Ik schilder op kwalitatief hoogwaardig linnen opgespannen in stevige houten frames en werk op zowel kleine als grote formaten. Tot 100 x 150 cm 

Mini schilderijen

Ik aquarelleer kleine schilderijtjes en kaarten in verschillende thema's. Kippen en hanen, vrolijke dametjes, landschappen en dieren. Deze thema's en formaten zijn ook erg geliefd om te schilderen tijdens workshops.

Werkstukken en schilderijen zijn te koop

De prijzen varieren van € 5,- voor kleine briefkaarten tot

€ 425,- voor de grote acrylverfdoeken van 100 x 150 cm

Burenstad.nl biedt een overzicht van alle activiteiten die binnen de kern van Buren worden georganiseerd. U leest over alle jaarlijkse evenementen en exposities.

 

AtelierBerga neemt deel aan dit initiatief.

De site geeft u een goed beeld wat er zoal binnen Buren te doen is.  

Kunstagenda Buren

 

Regelmatig worden er Kunstmarkten in Buren georganiseerd in de Tuinen van het Marechausseemuseum. Kijk op Burenstad.nl voor meer informatie. 

        

Kunstroute in Buren op 30 mei en 1 juni 2020

Contactgegevens

 

AtelierBerga

Weeshuisstraat 7

4116 BN Buren (Gld.)

Email: info@atelierberga.nl

Tel.  06 30209025